Det löste sig

Ha kom allt fram till vem det var som sände skumma SMS,

visade sig att man sände till hemnumret o då blir det knasigt lol

I dag Söndag. ska städa fixa sätta upp lite lampor i ett skåp så man får lyse där, sen ska jag ev åka till lilla mamma, vi var förövrigt i går på gammelmorfar o morfars grav o satte upp ljus o la en krans, nästan lite skrämmande hur fort tiden går, morfar dog 1976 35år sedan och jag kan ännu komma ihåg honom som om han satt här o drack kaffe. 12år var jag första gången jag fick köra han bil hehe en liten fin baby blå Fiat flera hundra, noll till hundra? nej inte en chans men noll till nittio en kvart typ!

Fast den skulle man haft i dag hade nog vart värd en del slantar den! Eller så skulle man haft hans Ambulans som  han vårdade som ett barn! En Mercedes resculine från 1967 den du! Han hade hastighets rekordet på att köra Åkersberga Danderyds sjukhus, på den väg som var hinnan det blev motor väg där! Han kunde gasa han!

Om man saknar honom? ja klart man gör! Men så länge man bär med sig minnet av honom så ”lever” han vidare eller?

Nej nu ska jag ner i tvättstugan o fixa lite. Varför ska det vara så tråkigt att tvätta kläder? och sen denna väntan. Sitta där o kolla på hur det går runt runt runt runt … blää men det löser sig nog tror jag!

ska nu slänga ut SAABen på blocket den ska nu bort bort,,,

ha en bra dag trots det gråa vädret.

JL

Det här inlägget postades i MR jl kåserar. Bokmärk permalänken.