Letar hus

Med ljus o lykta! Har hittat några som verkar vara av intresse ska ev ner o kolla på dom på Söndag om det visar sig att det är visning lol. Nu fick jag till ett haha.

Har väl mer heller mindre bestämt mig att INTE bo i Lägenhet utan köpa ett hus på 3 4 rum med liten tomt o gräsmatta letar med efter hus med antingen kakelugn eller öppen spis eller varför inte både och?

Det finns hus där nere som kostar typ 1 mille. en lgh inne i stan Linköping kostar allt från 1.5 till 2.3 mille och varför ska man då köpa lgh? Har inte nåt bra svar på det och då blir det en liten stuga hehe 15 20 Km utanför LKP så finns det hus för 1miljon och då kan man göra som man vill.

Ja hus blir det det bestämde jag mig för just nu! Kul att man kan göra så medan man sitter o bloggar!

O bilen kommer som jag förstår det i December. Det ska bli kul. Känner mig taggad inför det nya jobbet och det finns redan folk som ringer o frågar när jag ska börja där! Vet inte HUR dom fått reda på det ja inte för att det är någon hemlighet men jag har inte sagt åt till dom, fast i denna bransch vet alla allt om alla typ.

 

Hoppas på start 1/12 2011 men om det inte  går som det ska får man väl lösa det med, den dagen den sorgen.

 

Satt och kollade på semestern som jag har kvar, visste inte att om jag tar ut det som jag har innestående som slantar så kommer pappa staten att ta 50% i skatt (det gillas inte)

så kanske ska man ha lite ledigt hinnan man börjar på nya jobbet. (heller ta ledigt o börja jobba) känns kanske inte helt rätt men man kan ju göra så om man vill

Får se vad som händer.

I dag har jag inte ett dugg att göra, sitter på kontoret och funderar på livet. Bokade service på bilen i dag och så frågar jag när kan ni ta den? Kom hit i morgon säger dom! Det kallar jag SERVICE, eller så har dom inte nåt att göra på verkstaden och måste få in jobb så fort dom kan haha, nej det kan ha att göra med att min kompis är chef där och han trollade med sina fingrar! Tack för det.

4804 Kr kostar det tydligen jag fick pris på SAAB och det är dubbelt så dyrt!

95an ska säljas nu, slänger ut den på blocket i nästa månad! om inte någon som läser här är i behov av bil, säg till i så fall!

 

Ha en underbar dag och hoppas att din sol lyser på dig! ( även om det är molnigt kan just DIN sol lysa på  dig)

slut för i dag

 

JL

 

 

 

 

Det här inlägget postades i MR jl kåserar. Bokmärk permalänken.