Håkan Jurholt

Haha kan jag bara säga, tycker att det är bra att han sitter kvar för då kommer alliansen vinna valet 2014 lätt tror jag. bra för Swea rike eller?

Jag sa redan i början på denna veckan att åklagaren kommer inte att göra ett dyft med detta utan släpper det som en sten i vatten, och vad hände? Nu får vi sitta o kolla på hur ringarna på vattnet sakta ebbar ut tills nästa ”affär” dyker upp i våra så bra media.

Media ja vad ska man säga om hur dom hanterar fakta? Dom gör lite som dom vill fast det är i mitt tycke bra att vi har fria media annars skulle väl ingen få reda på vad våra ”folkvalda” gör!? Jag har då inte röstat på honom det kan ni ta till banken.

Nej Valet 20144 ska bli spännande, mest för att se vad som händer med de partier som nu sitter i styrande ställning samt att se vad som händer med övriga partier.

Jaha kan det vara Lördag idag? jo det är det, ska ut o åka runt lite på 2ndhand i dag o se om man kan göra lite klipp hehe Köpte en splitter ny skinnjacka förra veckan för 250 spänn, helt ny prislappen satt kvar inne i den och den kosta typ 2000 spänn ny.

Som sagt i bland kan man fynda!

 

Ska i efter middag göra mig en äppelpaj, det är så gott…

 

ha en bra dag

 

JL

Det här inlägget postades i MR jl kåserar. Bokmärk permalänken.