Söndag!

Sitter och är som vanligt lite MrGRUMPY! Skaq skriva ett nej 2 tester på Tisdag på Cisco skit och dom är så fula så dom anväder fackspråk ja inte svenska då utan Engelska så klart! jaha det är nog bra som fan men om man nu har som jag lite svårt att förstå det skrivna engelska språket så tänkte jag men då släpar jag med ett lexikon och har så jag fattar!

 

HAHA fetglöm! Du FÅR INTE HA NÅT ALLS MED DIG IN DÅ DU SKA SKRIVA test hos dom, dom tar mobil plånbok hörapparat ( har jag hört en fick lämna in) sen är det Kamera övervakat man kan tydligen inte ens om man kommer på att man gjort fel gå bakåt och göra om!

verkar horibelt tycker jag att man sen ska betala 160 USD för detta. man får inte heller reda på vad man hadde för fel om man inte klarar sig. och det finns inte någon att snacka med om detta prov! Liknar ANKSKIT tycker jag!

 

Sen kan man tycka att om man nu har som jag lite svårt med det lästa språket torde man inte få ha ett lexicon ? dom kan ju ha sånna där som man får låna! Eller är det så att gör gärna provet och jobba med våra grejor bara du itne har dyslexi?

Är inte detta att disskriminera folk? typ du MÅSTE göra denna test för att få jobba med våra grejor men har du svårt att läsa? Synd om dig då!

 

Nej Cisco skärp er!

 

I dag Söndag Mors dag( redan firad jag tog ju fel på vecka)

Städa plocka upp, plocka ner. Kasta grejor som inte har vart i bruk på 3 4 år!

sen plugga som en tok för att ev klara skitkursen som jag måste på Tisdag,,,, (hata)

JL

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i blandat. Bokmärk permalänken.