Travellink? bra eller dåligt? Bluff eller?

Ja vad ska man säga om Travellink? Är det bra eller är det dåligt?

Frågar du mig så tycker jag dom är mest ”skit”! Vi bokade resa med dom till Honkong för 4a pers, den ena resan gick jättebra och allt stämde som en dröm. den andra resan som enl vad vi 4a som kollade på här tyckte bokades på rätt sätt… Blev REJÄLT KNASIG. via Moskva med 15 timmar väntan där!! vi bokade 2 olika resor för att mina föräldrar ska med till Hongkong och som åker typ bara med Finair, så vi skulle så klart åka samma rutt som dom, inget strul där inte, men då vi bokade resa nr 2, dom ska bara vara där en vecka och vi 2 så hände det nåt skumt. vid själv betalningen så tog det en ”djävla tid” och när sen allt var ok så får vi en bekräftelse via mail som säger att vi ska åka via Moskva… och på helt andra datum än när vi skulle åka….. suck. JAGAR med ljus o lykta någon på detta bolag som kan fixa till vårt ”lilla” problem. MEN se det går inte för dom har minnsan INTE HAFT FEL PÅ SINA SYSTEM. Detta till trots så skickar dom ut ett MAIL som säger något har gått fel med din bokning ring oss så kan vi hjälpa dig!!!!! Mailet har jag så klart kvar.

JAg skriver nu till den som på deras sida utger sig för att vara kundansvarig. INGET SVAR!! jag mailade 1sta gånger en 28December, andra mailet till henne gick 10 Januari. INGET SVAR.

Mailar då ytterligare en gång till deras kontor på en annan mail jag fick på deras hem sida med LIKA DÅLIGT RESULTAT.

Så vad ska man tycka? Att Travellink suger? Eller att dom Bluffar? Eller att dom SKITER I EN DÅ DOM REDAN FÅTT BETALT? kulle tro att i mitt fall är det alla tre som gäller.

Jag misstänker att ni redan förstår att jag INTE kommer nyttja dom igen och att jag INTE kommer ge dom några goda vits ord om någon av mina vänner frågar!

Det har visserligen löst sig men till en kost av 9000 Spänn som vi fick betala EXTRA för att åka på samma sätt allihopa. Det som jag tycker är värst. det är den TOTALA TYSTNADEN FRÅN TRAVELLINK. inte ett ljud från dom inte ett mail inte ett telefon samtal.

Till sist, Res Gärna! MEN RES INTE MED DOM! ( för det kommer inte jag att göra!)

Mr Grumpy.

 

Det här inlägget postades i MR jl kåserar. Bokmärk permalänken.