Sliten man!

Har nu typ jobbat snart ett år på raken utan semester,,, ska bli skönt o drutta runt över jul o nyår o inte göra ett enda skit. Bara lata mig typ.

 

Tiden går köket består, tyyvärr inte klart ännu men det är inte mitt fel djävla sullputtar som fixar fel grejor till mig helt enkelt hata sånt o vill inte hålla på o tjafsa men fn det måste ju bli klart….

 

Ja allt är uppe golvet lagt, skåp på plats kyl fry spis ugn på plats, men det levererades en bänkskiva till mig som hade monterats fel så det ”sket” sig kan man säga…

Rörmokare är nog nåt man ska bli tror jag dom verkar ha hur mycket jobb som helst och kan bete sig mot kunderna som dom vill typ… jo men jag kommer kl 15 måndag,,, inte fan kommer dom, fast till hans försvar så sa han inte vilket år det gällde. !”#¤!”%!#&#%&¤#%/ kan jag bara säga om sånt.

och bilen, jo den rullar men med små ska vi kalla det glitchar i sin gång,, dvs den lägger av ca 4 5 sekunder då o då. men inte när den är på verkstad, och inte heller när jag har mätgrejor inkopplat i bilen, visst är det skumt!?

pigg som en lärka o kan inte sova. kl är ju bara 23 men kommer nog inte kunna sova på et tag känns det som ska nog glo på tv en stund o sen somna på soffan,,,lol…

sov gott på er

 

J

Det här inlägget postades i MR jl kåserar. Bokmärk permalänken.